Τρόποι Πληρωμής

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία lUMIERE διαθέτει 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τη συνεργαζόμενη τράπεζα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας. Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

 

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να καταβάλλεται το αντίστοιχο ποσό της αξίας της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή του προϊόντος. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2.5€ ευρώ (με ΦΠΑ).

Για παραγγελίες που θα παραδοθούν ή θα πραγματοποιηθούν σε Κύπρο και εκτός Ελλάδας γενικότερα, απαιτείται η εξόφληση της παραγγελίας σας, πριν την παράδοση τους με έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους, ΔΕΝ είναι έγκυρη η επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή.

 

2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Οι  τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Attica Bank

ΙΒΑΝ GR5801 60162 0000 0000 8500 7025
Αρ λογ 85007025

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN GR39 0172 1160 0051 1609 5640 610
Αρ λογ 5116095640610

Σε περίπτωση που επιλέξατε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email:info@fotistikalumiere.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 2109734047 ότι έγινε η κατάθεση.

Όταν κάνετε μια παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω κατάθεσης εμείς δεσμεύουμε τα προϊόντα για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή. Σ' αυτή την περίπτωση τα έξοδα της συναλλαγής και των δύο τραπεζών τα επιβαρύνεται όλα ο πελάτης.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

 

3. ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το κατάστημά μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD.

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου έμπιστου συνεργάτη μας – τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Ειδικότερα, οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη GeoTrust) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα γίνεται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του(ων) προϊόντος(ων) που θα σας αποστείλουμε. Η δέσμευση αυτή θα ισχύει για 3 μέρες, σε περίπτωση δε που για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα. Για ορισμένες πιστωτικές κάρτες που δεν είναι τεχνικά εφικτή η προέγκριση στο στάδιο αυτό θα πραγματοποιείται η οριστική χρέωση του
συνολικού ποσού.

Αφού δώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία της κάρτα σας, θα λάβετε email όπου θα σας αναφέρει ότι η παραγγελία σας έχει "Επεξεργαστεί", που σημαίνει την επιτυχή οριστική χρέωση της κάρτας σας και αναλυτικά τα είδη που έχετε επιλέξει καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η προέγκριση ή η οριστική χρέωση του συνόλου του ποσού δεν είναι εφικτή θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει ότι η πληρωμή σας ήταν "Μη αποδεκτή" και έχει απορρηφθεί. Ιδανικά δοκιμάζεται ξανά, επικοινωνείτεμε την τράπεζα σας ή επιλέγετε άλλο τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

* Η εταιρία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

 

4. ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ/ PREPAID CARD

Οι προπληρωμένες πιστωτικές είναι ένα πρώτης τάξεως εργαλείο συναλλαγών εξ αποστάσεως ή σε περιπτώσεις που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για λόγους ασφαλείας ή δεν έχετε στην κατοχή σας κάποια. Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε τις προπληρωμένες ασφαλείς κάρτες VISA ή MASTERCARD από οποιαδήποτε τράπεζα με το ποσό που επιθυμείτε να καταναλώσετε!